user_mobilelogo

 

Privacy Statement (algemene verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer)

Academia is sedert vele jaren toonaangevend in kunstenaarsmaterialen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de evoluties te volgen bieden wij u ook online diensten alsook onze aanwezigheid op sociale media.

Dit privacy-statement geeft U meer informatie over de manier waarop Academia omgaat met de vergaarde persoonsgegevens.

Website en webshop

Onze website Academia.be  vergaart enkel persoonlijke informatie over u tot zover we die nodig hebben om uw bestellingen vlot te doen verlopen. Er worden geen online betalingen gedaan en zodoende beschikken wij niet over uw financiële gegevens. Enkel de noodzakelijke gegevens om met u te kunnen communiceren worden op de server bewaard. Ze kunnen op uw eenvoudioge vraag verwijderd worden. De gegevens worden bewaard zolang de overeenkomst loopt, of tot de wettelijke verjaringsperiode.

Uw gegevens worden evenmin doorgegeven aan derden of gebruikt voor commerciële doeleinden andere dan onze eigen promotie.

Cookies

De website www.academia.be maakt geen gebruik van cookies.

Social media buttons


Op onze website vindt u één button, om onze webpagina te promoten op Facebook. Deze button is van dit sociale netwerk zelf afkomstig, en wij hebben daar geen invloed op

Cameraregistratie 

De winkel is beveiligd door cameras, en de signalisatie hiervoor voldoet aan de wettige vereisten. Camerabeelden worden nooit aan derden doorgegeven tenzij op vraag van de politie.

Nieuwsbrieven

Er worden geen nieuwsbrieven verstuurd. Alle informatie die wij willen kenbaar maken aan ons cliënteel kan worden teruggevonden op de website of op sociale media.

Inzage, correctie en verwijdering (het recht om vergeten te worden)


Op eenvoudige schriftelijke aanvraag zullen wij U binnen een redelijke termijn mededelen of, en op welke manier van U persoonsgegevens werden opgeslagen. U kan desgewenst schriftelijk vragen om deze gegevens te wijzigen of te wissen.

Contact
Hebt U vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het privacy statement of andere vragen aangaande Uw persoonsgegevens, dan kunt U schriftelijk contact opnemen met ACADEMIA, Mutsaardstraat 1, 2000 Antwerpen, of per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.